Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J11a78n 70H73a74n62á37k

4. 6. 2014 15:18

Vtip je v tom pane Chumno, že realizovaná korupce je dvoustranný, čili trestný čin minimálně dvou nezávislých (jednorázová), případně spřátelených (systémová) osob.

To co uvádíte, je ryze jednostranný trestný čin a deklarace nikoho nijak v ničem neovlivní.

Díky za zájem a reklamu a přeji hezký.

0 0
možnosti
Foto

Princip, ve kterém vy věříte tomu, že lidi, co vám řeknou, že by nikdy nepodpořili korupci z jakékoliv strany, se tak budou skutečně chovat, je úplně stejný.

1 0
možnosti
Foto

Já se na ty jeho stránky zatím nedíval.  Nemám na to čas a ani náladu, ale jestli je fakt, že to nějakým způsobem zkomercionizoval,  tak je na to třeba nahlížet jako na podnikatelský záměr.  Když se nad tím zamyslíte, tak myšlenka je to geniální.  Pokud by se to stouplo do širší povědomosti, tak za pár kaček si kde jaký lump může vylepšit svou reputaci.  Dovedu si představit (v dnešní době se odvysílá jakákoliv ptákovina) jak pan Hanák v Hyde Parku spekuluje nad tím, kdo má a kdo nemá korupční potenciál.   Penízky se jen posypou. :-)

1 0
možnosti
Foto

No, já nevím jestli ten projekt má jako podnikatelský záměr. Mně na něm zaujala ta naivita, se kterou si představuje, že pro lidi v politice platí, to co vypustí ze svých úst. Moc se mi nechce věřit, že ve svých 30 letech je ještě tak naivní a tak si myslím, že se za celým tím humbukem a úpornou cílenou snahou pošpinit Svobodné skrývá něco jiného.

2 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Relativně svobodný člověk.