Diskuse

A tričko s logem Agrofertu by být mohlo? (povolební doplnění)

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konec s blogy. Ovládl je Chuchma. ;-€

2 0
možnosti
Foto

Buďte vítán, klidně si ulevte. ;-D

0 1
možnosti

Zastával byste stejný názor, kdyby měl na tričku svastiku ?

3 0
možnosti
Foto

Souhlas. Člověk, který jde volit, by měl jít do volební místnosti připraven. Pochybuji, že by se našel takový exot, který by po spatření trika se symbolem nějaké strany, svou volbu na poslední chvíli přehodnotil. A jedna faktická: s těmi bolševiky je to u nás trochu složitější, máme tu totiž dvoje. Hard bolševiky (KSČ) stojící na Stalinsko-Gottwaldovském základu, kteří tvrdí, že všechno co kdy komunisti udělali, konali správně, kteří mají ve znaku svoje původní náčiní, tedy srp a kladivo a nejsou parlamentní stranou. Pak tu jsou soft bolševici (KSČM), kteří ve své rétorice poněkud ubrali a opatrně připustili, že ne všechno bylo v minulosti dobře, ti si dali do znaku třešně a sedí v parlamentu celou dobu od plyšového převratu v r.89.

2 0
možnosti
Foto

No, pak tu jsou ještě ti třetí, kteří převlékli kabáty a tváří se jako demokraté, ale duší pořád zůstali bolševiky. A těch je bohužel násobně víc než těch prvních dvou.

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, navíc takové zviditelňování může působit na voliče kontraproduktivně. Tím odhodlaněji mohou vhodit protestní hlas, tedy hlasovat antibabišovsky a antikomunisticky.

0 0
možnosti
Foto

To ano a takový trest za propagaci by byl ten jedině správný.

0 0
možnosti
Foto

A možná je dobře, že to tak udělal. Lidé alespoň budou vědět, co je zač. nevím, zda zákon porušil, či ne (nejsem právník), minimálně svůj vztah k obyčejné lidské slušnosti tím ukázal zcela naplno.

4 0
možnosti
Foto

Vyznávat či věřit v nějakou ideu není otázka slušnosti. Jsou snad všichni věřící neslušní, když se hlásí k církvím, které v minulosti měly na svědomí vyhlazení civilizací? I slušný člověk může věřit v komunistické sny o rovnoprávnosti všech. Je to spíše otázka soudnosti dotyčného.

3 0
možnosti

Čemu se divit v zemi, kde je trestné nejen něco schvalovat, ale dokonce i popírání něčeho může být trestáno.Rv:-/

4 0
možnosti
Foto

Bohužel, svobodné myšlení je vzácnost .. a nejen u nás.

1 0
možnosti