Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Očekávám, že podobně drastické obrázky rozsekaných těl budou provázet i prodej automobilů, protože logika prevence je stejná. Kdysi se na krabičkách cigaret psalo: "Zakuřte si v klidu a pohodě". Holt obecný vkus společnosti se v čase mění a pozitivní hodnoty výrobků válcuje boj poblázněných aktivistů, jež si hrají na Boha. :-)

0 0
možnosti
Foto

Spíš by se dalo čekat, že pokud skutečně cigarety život zkracují, že to bude stát tutlat a tvrdit opak, aby lidé intenzivním kouřením mu pěkně plnili státní kasu spotřební daní. Po šedesátce na následky kouření umřeli a on jim nemusel vyplácet peníze, které státu odevzdali v sociálním pojištění na svůj důchod.

3 0
možnosti
Foto

Přiznám se, že nevím co si o vašem příspěvku myslet. Mám za to, že se stavíte za zákaz kouření v hospodách a teda podporujete tvrzení, že kouření je natolik zdraví škodlivé, že tento zákaz je odůvodnitelný. Tento váš příspěvek vyznívá jako že o škodlivosti kouření vůbec přesvědčen nejste. Každopádně děkuji za návštěvu a pozornost, kterou jste mým myšlenkám věnoval.

0 0
možnosti
Foto

R^třeba se dočkáme, jak místo obalů bonboniér rajcovního vzhledu růží a květů pikantního rokoka na nás budou v cukrárnách z regálů civět fotografie zkažených vykotlaných zubů. Lázeňská města, těšte se.R^ Václave zdravím.

3 0
možnosti
Foto

Třeba by pak i některým došlo, jak je ten boj státu nesmyslný a hloupý. A hlavně škodlivý životu. Díky za zastavení se a pozdravení.

1 0
možnosti

J83a76n 17F82r32o66l36í15k

5. 2. 2016 16:10

Očekávám, že v další etapě bude každá láhev vína povinně označována cirhozními játry.;-D

2 0
možnosti

Přesně stejně jsem dnes mluvil v zakouřené hospodě.Karma!

1 0
možnosti

:-)....Napsal jste to velmi pěkně ! Stát utahuje šrouby pravidelně a hlavně....tahá z nás peníze. Kouřím s krátkými přestávkami,(kvůli nemocem), od 15 roků! Nejsem kuřák náruživý, ale denně ta desítka padne. V aktivním věku to bylo 20 i více. Za pár mi bude osmdesát. Měl jsem dva kamarády, kteří umřeli na rakovinu plic! Za celý život se nedotkli cigarety. Lze věřit statistice? Lékaři mohou přesně doložit, že 9 z 10 kuřáků, jak jsem dnes četl umírá na rakovinu plic? R^R^R^

4 0
možnosti
Foto

Ono hlavně vůbec nejde jen o kouření, ale o to, že stát přerostl do děsivé obludy, která postupně požírá vše dobré a smysluplné co dává životu nějaký smysl a nahrazuje to otrockým systémem.

4 0
možnosti
Foto

R^Komentář netřeba.

4 0
možnosti
Foto

Já myslím, že je moc hezké se o tom hádat. Nikoho neubude a každému sebevědomí přibude.

Ostatně, znáte to? Přijde pád do trafiky a koupí si krabičku cigaret.

A jak mu ji prodavačka podává, tak vidí nápis "Kouření způsobuje impotenci" a k tomu obrázek opeřence visícího na větvi, místo, aby hrdě letěl vstříc výšinám.

A říká prodavačce: "Prosím vás, nemáte tam tu s rakovinou?"

3 0
možnosti
Foto

Při diskusi opravdu nikoho neubude, pominu -li třeba možnou ztrátu iluzí o inteligenci národa.

Horší ovšem je, že navzdory všem racionálním argumentům se prosadí zákaz a povinnosti založené na argumentech, které jsou zcela mimo, či které mají jen zakrýt, neschopnost, nezodpovědnost, netoleranci, sobectví apod..

2 0
možnosti

P70e21t95r 53T60o22m96e65k

5. 2. 2016 13:32

Kuřáci smrdíte.

1 2
možnosti
Foto

Tak k nim nečuchejte. Ostatně, vy smrdíte taky.

7 0
možnosti

Jo, přesně tak to dopadne. V trafice: "Dejte mi jedny Prohulený plíce". Za celou sérii rakoviny hrtanu pozdro na cigarety zdarma. atd.... A to jsem nekuřák.

2 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Relativně svobodný člověk.