Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P49e24t93r 56S97k46á14c55e25l

16. 8. 2015 23:47

Pro čtenáře a diskutující, kterým není cizí Desatero přikázání a další zdroje (ateista věřící v "nic" asi nepochopí), z nichž naši předkové čerpali v době pro ně nejtěžší:

"Nemylte se: Ani smilníci, ani modláři, ani cizoložníci, ani nemravní, ani samcoložníci(hms, tedy GLBT), ani zloději, ani lakomci, opilci, utrhači, lupiči nebudou mít účast v Božím království" » 1 K 6:9-10 (Zápas o duši č.100 "Křesťan na hromádce", str.19 na http://www.hcjb.cz).

Statistika o životě a díle GLBT se nachází na http://www.hcjb.cz, v nich "Zápas o duši" č.68, článek "Homosexualita", autor MUDr.Štěpán Rucki CSc. Precizně je v článku popsána i nutkavá (kompulsivní) porucha chování, tedy závislost. Zkusíš to, zvykneš si a potom jsi závislý. Jak prosté. 

Každá závislost je léčitelná, viz knihy pana Břetislava Kafky z Červeného Kostelce, zvláště ona "Kultura rozumu a vůle". Mezi 16ti tisíci jím vyléčenými byli i GLBT, tedy i homosexuálové. Oni chtěli, rozhodli se jít zdravou cestou a bylo jim pomoženo...

Ještě k Desateru - 4. Budeš ctít otce a matku!

Věř, je to nakonec únavný život, stále se bouřit proti rodičům, proti učitelům, proti pořádkům života. Stálá vzpoura zotročuje stejně jako slepá poslušnost. Ty tak žít nemusíš. Já chci být tvým nebeským Otcem: drž se mne a budeš žít ve svorné lásce.

K tomuto bodu jen poznámka:

Každého z nás jeho rodiče žili ve vzájemné úctě a z jejich lásky jsme přišli na svět. Proč nectít jejich přání, aby se dožili vnoučat, vlastních vnoučat? Nebo někdo zná matku, která by nechtěla být babičkou, zná někdo otce, který by odmítal být hrdým dědou svých vnoučat?

Zdravého rozumu je nám třeba...R^

0 0
možnosti
Foto

S poslední větou souhlas. Proč byl napsán zbytek jsem nepochopil. Možná to je právě tím že jsem ateista, jak jste uvedl.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS