Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Chuchmo, díky za článek a poté i za Vaše diskuzní příspěvky pod ním. Věřím, že alespoň některým vašim, z různých důvodů méně informovaným, ale rozum majícím čtenářům, jste pomohl orientovat se ve fenoménu "Babiš". Zároveň nevěřím, že všichni Babišovi voliči jsou takoví zaslepenci, jako jsou ti, co se díky svému zanícení, tak elegantně odkopali pod Vašim článkem. R^

1 0
možnosti
Foto

No, nevím, čemu vlastně říkáte "takoví zaslepenci". Už to, že někoho takového nadále volím, jasně ukazuje co jsem zač. Chápu ty, kteří naletěli a procitli, ty, co zůstávají i nadále voliči, asi nepochopím nikdy, vyjma těch, co z něj mají osobní prospěch.

1 0
možnosti

Rv Vylít kýbl špíny umí každý .... Buď jste, pane Chuchmo, těžký závistivec a nebo si nevidíte na špičku nosu. Vezete se na populistické pravičácké vlně; kdo si nekopne do Babiše, není in. Co se týče majetku, zůstává fakt, že neprivatizoval jako celá ta pravičácká Klausova banda. Netleskám nad způsobem, jakým Babiš získal majetek, ale bylo to těsně na hraně zákona za nadstandartní podpory bank.

To, proč je Babiš a ne Bakala, Kellner atd. a další superzloději stále na tapetě, je fakt, že se snaží (a celkem úspěšně) rozbourat převážně odeesáckou mafii, která i za pomoci Kalousků a dalších tady veřejně 20 let rozkrádala, co se dalo. A nejhorší u něj je, že do toho svinstva až moc dobře vidí. A sebrat Kalouskovi hračku a ještě navíc ukázat jak šetřílek na důchodech, na policajtech, hasičích a dalších, jinde rozhazoval, se neodpouští a proto ta uražená ješitnost ve sněmovně řve jak raněné tele. 

Jiná věc je, že Babiš bez ČSSD by byl jistě pravicovější, ale koalice je koalice.

 Když řeknete a), musíte také umět říci b). Koho byste dnes volil?!

3 3
možnosti
Foto

Kde vidíte onen kýbl špíny? Ty prokazatelné lži? Já na ně jen upozornil, vylil je na sebe sám Babiš. 

Těsně nad hranou zákona se u nás událo mnoho všiváren a zlodějen. Je to věc cti a morálky jejich aktérů. A pokud vám vyhovuje bezectná vláda je to vaše věc. Mně nevyhovuje a ozývám se proti tomu. 

Je pochopitelné, že do toho svinstva až moc dobře vidí, když je sám toho součástí. Nebo si myslíte, že se sněmovna mimořádně sešla v poslední den svého působení aby přehlasovala Klausovo veto a podpořila jeho byznys, protože jim šlo o blaho národa?

A co se toho béčka týče, netajím se tím, že fandím Svobodným.

5 2
možnosti
Foto

To, že může mít s Michálkem pravdu, z něj nedělá čestného, pravdomluvného a lidumilného člověka.

Nedělejme z něj ale na druhé straně nějakého démona. Chová se naprosto stejně, jako dosud - snaží se urvat, co mlže. A volbou jeho strany mu občané otevřeli dveře k státně-finančnímu křeslu a on bere plnými hrstmi, stejně jako to dělal dřív. 

Divím se, že jeho voliči se nyní diví. Je to jen ukázka toho, jak volí.

7 0
možnosti
Foto

Ale Michálek dopadl jak dopadl jen díky tomu, že veřejnost se  k tomu staví stejně jako k Babišovi. Lži a zlodějny lidem ve vysoké politice nevadí a tak si mocní mohli dovolit to zamést pod koberec. 

Já jen informuje o tom, co je Babiš skutečně zač a jestli si jej lidi budou zase volit je už jejich problém a ne můj. Nahradit čerta ďáblem mi moc chytré nepřipadá.

3 0
možnosti

.... on ten Nebureš je  vážně DIVNÝ ELEMENT:-/! Stává se mu velice často, že vyjádří-li se první větou NĚJAK k jakémukoliv problému, tak druhou větou tu první OKAMŽITĚ popře!! Rétorik je to příšerný a často přemýšlím, proč mu lidi ty jeho bludy lidi tolik věří:-/!! Pane autore R^!

7 1
možnosti
Foto

No, on docela snadno ztrácí nervy. Stačí jej trochu vytočit a vykecá na sebe úplně všechno.;-)

5 0
možnosti

:-)   S tím Michálkem měl Babiš pravdu!   Přestože to měl nahrané, udělali z něj hlupáka a nabonzovaný Drobil, který se chystal" odklonit" 3,5 mlrd. přešel na jinou funkci a bylo vymalováno! To se Vám autore líbí? Pak se vzměte s Kalouskem za ruce a vykročte do parlamentu! Až někdy dokážete to co Babiš, tak před Vámi smeknu. Zatím jsou to jen jalové řeči, ale i ty mají svoje příznivce,zvláště všeznalkyně z Kanady a vytrvalá tapetářka Vás chválí! To také o něčem svědčí !  RvRvRv

1 2
možnosti
Foto

Ne, to se mi nelíbí a podle toho se pak chovám při volbách. Zdá se ale že ostatní občané jsou s daným stavem věcí spokojeni a mají tedy přesně to, co si zaslouží - zlodějskou a prolhanou vládu.

3 1
možnosti
Foto

I13v89o 22C37i62l56i18c74h

27. 5. 2015 7:08

Trefil jste hřebíček na hlavičku R^

6 1
možnosti
Foto

Díky za návštěvu i kladné hodnocení.

2 0
možnosti

J76a49r17a 19R30a87n83k

27. 5. 2015 4:51

A Vam karma:-)R^

8 1
možnosti
Foto

Aspoň někdy se shodnem, díky.;-)

2 0
možnosti

J86a84r63a 29R76a41n24k

27. 5. 2015 4:48

V roce 2013 jsem privezla do Evropy kamarada z Kanady a druhy den jsme byli zastaveni na nadrazi v Holesovicich mladymi lidmi, kteri rozdavali pytliky s koblihami, nevedela jsem o co jde, tak jsem kamarada nechala, sama o sladke/nedomaci moc nestojim, ale kdy rekli, ze je to od pana Babise, nechala jsem kamarada si pytlik s podekovanim vzit. Dojeli jsme k pratelum a ti mu vysvetlili o koho jde....koblihy dostaly slepice:-/

3 0
možnosti

Je divná doba. Máme se učit vidět svět plasticky. Je a není platí najednou. Ale jak se v tom má obyčejný člověk vyznat? Politici se navzájem znají a drží se v šachu znalostí svých hříchů. Na to možná stále spoléhá David Rath, že nemůže být odsouzen, když totálně vyhrál sociálním demokratům volby. 

Všimli jste si včera, jak zkušení korupčíci z ČSSD a ODS vůbec nediskutovali? Miroslav Kalousek byl vyjímkou, když se nechal vyprovokovat do přímého střetu s Andrejem Babišem. Také to od něho schytal. Až jsem trnul hrůzou, že Babiš skončí na dně Orlické přehrady. Proč ne. V době Opoziční smlouvy byla na mušce smrti i redaktorka Slonková. 

Ale i Andrej Babiš toho hodně ví. Když teď spustil stavidla naší politické kanálie, znělo to přesvědčivě! Ty říkáš, že lže? Politici Opoziční smlouvy, ODS a ČSSD, spolu s politiky TOP 09 uvrhli tento stát do kanálií nebývalé žumpy. Andrej Babiš sehnal pár slušných chlapců a děvčat a vzniklo ANO jako jediná funkční možná záchrana k vyčištění Augiášova chlíva. Komu chceš, chlapče, věřit? Špíně z ODS? Špíně z ČSSD? Špíně z TOP 09? Komu mám podle Tebe věřit? Když podle Tebe i Babiš lže?

Já jemu a jeho ANO zatím dávám důvěru. Znám rizika, ale zatím mají důvěru. V Tebou popisovaném světě, ve světě lži, závisti a nenávisti se snad ani žít nedá!

!!

5 7
možnosti

... přesněji náš pár slušných chlapců sehnal pár poslušných zaměstnanců Agrofertu a prospěchářů...

2 1
možnosti

Vypadá to, že se poslední dobou stalo oblíbeným koníčkem Čechů se neustále do někoho navážet, protože to jde skoro každému. A tak se neustále střídají oblíbenci Babiš, Zeman, Putin...

Babiš ve svých firmách dává práci 30.000cům lidí. Jak jsou prospěšní pro nás obyvatele Česka jeho nejukřičenější kritici jako jsou Fiala nebo Kalousek?

5 5
možnosti

Ano! Petra Fialu vnímám též jako populistického, ideologického křiklouna bez reálného vztahu k Pravdě. Na první pohled bych nečekal, že má vysokou, a hele, on byl rektorem, a profesorem politologie, co tam mohl učit svoje studenty? 

A věčný ukřičenec Miroslav Kalousek? Známý svými kauzami, které mu zatím nikdo nedokázal, napadající každého, koho potká, bez ohledu, zda jde o ženu nebo kluka. Miroslav Kalousek je starý politický matador, ještě z dob komunistických, ale na Petru Fialovi je překvapující, jak rychle se člověk po příchodu do politiky mění. 

Oba se naučili rychle rétorice pravičáků, ale vědí, co to je pravice? Petr Fiala by to měl vědět. Ale občas se u té naší "pravice" divím, jak za pravicovost rozumí službu boháčům, z nichž mají provize, a přirozené vztahy a občanská svoboda jim moc neříkají! Populisté jsou to. A jak jim to politologové baští!

4 7
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Relativně svobodný člověk.