Diskuse

Koho budu volit a proč.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když jsem si Vás přečetl, říkal jsem si, jak dlouho vydržíte "viset" na hlavní stránce. Když jsem se podíval na blog později, viděl jsem, že už tam "nevisíte". Podobně jako Vy si přeji co daleko menší podíl "socialistů všech odnoží", protože takto je to hodně nevyvážené. Babiše, původně zdáním pravičák, z něhož se vyklubal prekábátěný levičák, beru jako chybu v matrixu, takže na bourání dobrý...Osobně dávám přednost rodinné firmě před korporátní a lokálu před centrálem:-). Pokud bude socdem a KSČM oslabena proti minulosti, tak to nebude zas tak špatný výsledek. A rád bych viděl v krajích neparlamentní strany preferující svobodu.

0 0
možnosti
Foto

Nějak mě už štvaly ty texty na téma "nemám koho volit" nebo "všichni jsou ti zlí a nikdo dobrý". I já jsem začal podléhat tomu, že jsem se soustřeďoval víc na kritiku špatného místo na vyzdvihování dobrého. Chtěl jsem se tímhle soustředit na řešení a ne na litanie jak je vše špatné. Ale zdá se, že systém je nastaven na škarohlídství. Podpora tomu, co považujeme za správné se asi dnes moc nehodí. Škarohlídství se dá mnohem snadněji napadnout.

Ale je to nakonec jedno. Kdybych zviklal jediného člověka k tomu, aby dnes šel a hodil někomu svůj hlas, pak jsem to nepsal zbytečně.

1 0
možnosti

Tenn TEM je naprosto nedůvěryhodný. Tam se skutečné výsledky voleb od jejich předpovědí budou lišit strašně moc.

0 0
možnosti
Foto

Admin asi svačí, že tento blog nehodil do soukromých. Předvolební agitka jako hrom.

0 0
možnosti
Foto

Ať si klidně poslouží. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, Svobodní dlouhodobě drží názorovou linii s kterou souzním. Už tři roky nenacházím v politickém spektru nikoho lepšího, proto jim to hodím i teď.

1 0
možnosti