Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No v EU to bude ještě hodně veselé, karma

0 0
možnosti

Děkuji, Václave, vyjádřil jste mé pocity dokonaleR^. A taky vítejte zpátky na idnesu. Nebudete tomu věřit, ale scházel jste mi, neměl mě kdo "capírovat" ;-)R^

0 0
možnosti
Foto

Já tu jsem pořád, akorát jak chodím přes diskuse, tak holt některé blogy mijím. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Čím větší celek tím víc si toho vládnoucí kasta dovolí proti svým poddaným. Proto také podporuji jakoukoliv separaci, včetně myšlenky rozdělení ČR na Česko, Moravu a Slezsko. A v případě Česka bych se nebál ani samostatných okresů s vlastní jurisdikcí.

0 0
možnosti
Foto

Sice souhlasím, ale taky vnímám současnou realitu naší společnosti, která se posunula velmi doleva a tím pádem je opravdu celkem jedno, jak velikej ten socialistickej ráj na zemi bude. Pořád prostě pojedeme z kopce. S EU je aspoň větší naděje, že dříve narazíme na dno a budem moct o to dřív zase stoupat.

0 0
možnosti

Rad pouzivate slovo bolsevik:)))..Bolsevik v Bruselu...bolsevik doma......samej bolsevik:)

0 0
možnosti
Foto

Ano, rád nazývám věci pravými jmény.

1 1
možnosti

Na jednu stranu to lze pochopit, příklady táhnou, ale působí to na mě, že současní czexitisti po referendu volají ne pro naše dobro, ale aby se přiživili na aktuální vlně, a hlavně jim téma nevyfoukl jiný. V tuto chvíli by to bylo vzhledem k domácí situaci víc škody než užitku. Ať jdou strany s bodem vypsání referenda nejdřív do voleb. A pak se uvidí.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS