Diskuse

Zatím pokaždé Prague Pride ukázal, že za rok jej bude potřeba uspořádat znovu.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P77e91t40r 32S87k94á61c57e52l

16. 8. 2015 23:47

Pro čtenáře a diskutující, kterým není cizí Desatero přikázání a další zdroje (ateista věřící v "nic" asi nepochopí), z nichž naši předkové čerpali v době pro ně nejtěžší:

"Nemylte se: Ani smilníci, ani modláři, ani cizoložníci, ani nemravní, ani samcoložníci(hms, tedy GLBT), ani zloději, ani lakomci, opilci, utrhači, lupiči nebudou mít účast v Božím království" » 1 K 6:9-10 (Zápas o duši č.100 "Křesťan na hromádce", str.19 na http://www.hcjb.cz).

Statistika o životě a díle GLBT se nachází na http://www.hcjb.cz, v nich "Zápas o duši" č.68, článek "Homosexualita", autor MUDr.Štěpán Rucki CSc. Precizně je v článku popsána i nutkavá (kompulsivní) porucha chování, tedy závislost. Zkusíš to, zvykneš si a potom jsi závislý. Jak prosté. 

Každá závislost je léčitelná, viz knihy pana Břetislava Kafky z Červeného Kostelce, zvláště ona "Kultura rozumu a vůle". Mezi 16ti tisíci jím vyléčenými byli i GLBT, tedy i homosexuálové. Oni chtěli, rozhodli se jít zdravou cestou a bylo jim pomoženo...

Ještě k Desateru - 4. Budeš ctít otce a matku!

Věř, je to nakonec únavný život, stále se bouřit proti rodičům, proti učitelům, proti pořádkům života. Stálá vzpoura zotročuje stejně jako slepá poslušnost. Ty tak žít nemusíš. Já chci být tvým nebeským Otcem: drž se mne a budeš žít ve svorné lásce.

K tomuto bodu jen poznámka:

Každého z nás jeho rodiče žili ve vzájemné úctě a z jejich lásky jsme přišli na svět. Proč nectít jejich přání, aby se dožili vnoučat, vlastních vnoučat? Nebo někdo zná matku, která by nechtěla být babičkou, zná někdo otce, který by odmítal být hrdým dědou svých vnoučat?

Zdravého rozumu je nám třeba...R^

0 0
možnosti
Foto

S poslední větou souhlas. Proč byl napsán zbytek jsem nepochopil. Možná to je právě tím že jsem ateista, jak jste uvedl.

1 0
možnosti

děkuji moc, naprosto souhlasím, VáclaveR^

1 0
možnosti

Jestli se mýlíme a propagace homosexuality, má smysl, tak by jste se neměl stydět a propagovat každý den....

0 0
možnosti
Foto

Máte potřebu lidem radit co by měli dělat? Já nikoliv.

1 0
možnosti

Mily ateisticky buzno, vim ze tomu neveriz presto jeste jeden odkaz z bible. Homosexualove nevejdou do boziho kralovstvi. Tecka. Nic s tim neudelas ani ty ani nikdo jiny.

1 2
možnosti
Foto

Za slovo, které jste použil admini mažou a já bych se moc přimlouval aby to zde zůstalo. Ukazuje to totiž názorně, že Prague Pride je potřeba organizovat dál. 

A pro vaši informaci. Jsem ateista a mám zálibu v ženách a vím, že s tím nic neudělám ani já, ani nikdo jiný, protože boží království je jen výplod lidí vymyšlený k ovládání hlupců.

4 2
možnosti
Foto

Při psaní článku jsem chtěl uvést odkaz na související film Modlitby za Bobbyho, který před lety silně ovlivnil můj pohled na Prague Pride. Běžící myšlenky ale tuto zatlačily do pozadí a tak teď doplňuji a doporučuji jej všem co v sobě nosí přesvědčení, že Prague Pride je jen nechutná exhibice:

http://www.csfd.cz/film/262933-modlitby-za-bobbyho/

2 3
možnosti

I39g18o91r 49K46r17e12s84t29a

16. 8. 2015 18:25

Dávám "gejparádě" rok nanejvýše dva.

2 1
možnosti

Každoroční opakování toho průvodu nepomůže ani trošku.

2 1
možnosti
Foto

Že je cesta k civilizovanosti dlouhá neznamená, že nemá smysl.

2 3
možnosti
Foto

Potřebujeme především soukromé vlastnictví bez státního násilí, které vám dává právo vyloučit z jeho užívání ty, které nechcete potkávat.   Třeba dva líbající se muže.  To zase ale na druhou stranu nevylučuje, že s nimi nemůže obchodovat, nebo jinak spolupracovat.

2 1
možnosti
Foto

Václave, bez ohledu na naše mnohé rozdílnosti v názorech Vám zcela upřímně a rád dávám R^

2 1
možnosti
Foto

Je normální, že se lidé v názorech někdy míjejí a někdy sejdou. Svět by byl nudně šedivý kdybychom byli všichni stejní. Ta duha je přece jen hezčí. ;-)

3 2
možnosti