Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BO

Takže cílem již není tolerance ve smyslu tolerovat. Tedy můžu mít na věc svůj názor, který je klidně i negativní, ale ne tolik, abych něco proti tomu podnikal. Toho zjevně bylo dosaženo již dávno. Nyní se stalo cílem donutit ostatní, aby danou menšinu milovali. Jakýkoliv negativní názor je dehonestován. Popravdě, mě jsou gayové a prague pride úplně ukradení. Stejně tak milion dalších věcí. A chci aby to tak zůstalo i nadále. Což se přestane dařit vždy, když někdo přijde a řekne:"Soudruhu, ty ještě nemiluješ dost! Potřebuješ víc!'

4 0
možnosti
Foto

To jste někde u mně vyčet? 8-o8-o8-o

1 1
možnosti
PBR

Pane autore, pokusím se taky trošku zareagovat. Při svém nejlepším svědomí a vědomí mohu odpřísáhnout, že naprosto ale naprosto nic nemám proti homosexuálům nebo lesbám. Jsou to lidé z masa a kostí jako já a jen proto, že jsou prostě "jiní" by bylo přinejmenším hloupé jimi pohrdat a nebo se jinak distancovat. Každý jsme prostě nějaký.

Ale... Proč demonstrovat takovým způsobem svou odchylku? Komu, ale buďte upřímný, to prospěje, že se tisíce jinak sexuálně orientovaných lidí projde polonahých po městě? Myslíte si skutečně, že díky tomuto začne veřejnost přemýšlet jinak? Jakože třeba: "Mámo, viděla jsi toho teplouše jak mu čouhal pindík z gatí? To musí být ale hodný člověk, od teď budeme mít gaye rádi, viď?"

A nebo naopak to lidi může vést ještě k mnohem větším předsudkům a nenávisti? Objektivní posouzení nechám na vás...

18 1
možnosti
Foto

Předpokládám, že jste si celý článek přečetl. Těch důvodů, proč má Prague Pride smysl by se našlo vícero, já popsal tři zásadní. K ani jednomu jste se nevyjádřil, ani jeden jste nezpochybnil. Místo toho se zaměřujete na naprosto nepodstatnou věc a sice, že se vám nelíbí, jejich prezentace. Na každých oslavách a demonstracích najdete zjevy u kterých si řeknete: Bože můj, cos to stvořil, ale, myslím, že nebudete na základě toho zpochybňovat smysl demonstrace či oslav. Ovšem s výjimkou Prague Pride. Já myslím, že s tím vaším svědomím, to není až tak, jak se to snažíte podávat.

1 6
možnosti
Foto

Hrdost?

Z nouze ctnost.

2 0
možnosti
Foto

Ano hrdost. Já jsem hrdý na svou čest, na svou rovnou páteř, což se dnes taky ve společnosti nenosí a klidně bych šel někam do průvodu na oslavu cti. Hrdost na to, že jsem jaký jsem. V jejich případech tam navíc hraje obrovskou roli to, že oni si to nevybrali. Jsou hrdi že dokázali přijmout odlišnost, která jim byla dána a nést svůj úděl se všemi příkořími, která s tím souvisí.

1 4
možnosti
JD

Autore, je mi Vás líto...Rv

6 1
možnosti
Foto

No jistě proto máte i nějakej důvod. ;-)

1 3
možnosti
LR

Takové provokační průvody lidí, kteří mají genetickou poruchu není nic, co by zasluhovalo jakoukoliv pozitivní reakci.

Je to jako by se "chlubili" lidé, kteří se narodí s jinou genetickou chybou, např. zaječím pyskem,demencí, kratší nohou či jinak zmrzačení. Také vůdči takto postiženým mají lidé často předsudky.

11 0
možnosti
RN

pane kolego, zajeci pysk popr.jina telesna vada vzbudi soucit, prehlidka nadrazenosti sexualni deviace, ktera se navic da lecit, nad normalnim sexem, jen pocit hnusu

2 1
možnosti
JS

Autore, za jedna.

2 4
možnosti
ZS

Spíš je potřeba pořádat pochody slušných,pracujících lidí,jedno jakýho vyznání či orientace - neb v médiích jsou hýčkáni a život je usnaďnován pouze těm, co se nevzdělávaj,nepracujou, či všelijak jinak společnosti škodí(ti co se množí jak krysy,vězni, feťáci apod...)

1 2
možnosti
Foto

Třeba je takovým pochodem právě Prague Pride, ale vám to zatím ještě nedošlo. Tak příští rok naviděnou na Prague Pride 2016. ;-)

1 2
možnosti
MR

M74i64l47a78n 36R48a53d63e47k

16. 8. 2015 16:05

co mate na mysli tim ze jim nekdo upira rodinu???? nechapu, opravdu. To jako ze dve zeny a dva muzi nemohou zplodit dite? To ale neni proto ze by to spolecnost zakazovala,ale proto ze je to nemozne.

Ale deti mit mohou, ne mezi sebou, ale mohou. V tom jim nikdo nebrani

5 0
možnosti
RN

vite pane kolego, normalni lide ale neplodi deti kvuli tomu, aby j4eim je stat zabavil a dal na hrani homoparum.

1 2
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Relativně svobodný člověk.