Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Máte pravdu. Ale uprchlíky musíme řešit v kratším horizontu, než lze přebudovat systém. V souladu s dalšími dnešními blogy navrhuji:

- uprchlíky držet v táborech a nutit pracovat, dokud si nezajistí příjem k  tomu, začít zde poctivou existenci

- s pomocí NATO obsadit část pobřeží Libye a držet tam uprchlíky o chlebu  a vodě, dokud neodejdou odkud přišli nebo nezačnou spolupracovat na  socializačním programu

-zpřísnit kontrolu celosvětového obchodu se zbraněmi

3 0
možnosti
Foto

Nemám nic proti uprchlíkům. Není nutno nikoho nutit pracovat. Stačí jej nepodporovat a když tak jednou denně chléb a voda. Chceš -li něco víc, snaž se. To samé by ale mělo platit pro všechny, nejen pro uprchlíky. A dopustíš -li se krádeže, či ublížení na zdraví, máš smůlu, budeš mít na výběr ze dvou možností, vrátit se domů nebo odpracovat si své provinění těžkou dřinou pro společnost, proti které ses provinil, opět o chlebu a vodě.

1 0
možnosti
DS

karma karmovatá. Nikdy jsem s Vámi více nesouhlasilaR^

0 0
možnosti
Foto

Já vám to připomenu až zas budete propagovat totalitní stát starající se o blaho občanů. ;-)

Ale i tak děkuji.

0 0
možnosti
Foto

Nejsem si jist, ale domnívám se, že máte v článku nepřesnost.

Rozdělení těch 60 000 je dohodnuto.

Kvóty neprošly pro ty další stovky tisíc.

Osobně si myslím, že uprchlíci se dělit budou jen dobrovolně příjmeme nepatrně méně než by nařizovaly kvóty, Politici co byli pro kvóty to budou prohlašovat za vítězství, že imigranty podělili a naši politici budou "vítězi", protože přijali méně a kvóty neprošly.

Všichni politici tak jako obvykle budou vítězi.

(osobně jsem pro přijímání uprchlíků bez ohledu na kvóty-pro nás z jižní vlny cca 5 000 ročně v dlouhodobém horizontu a přechodně rok či 2 klidně i řádově 20-30 tisíc)

0 3
možnosti
Foto

Přijetí jakéhokoliv množství uprchlíků vůbec nic neřeší. Podstata problému je jinde a sice v systému. Ten Zemanův příměr k rakovině sedí víc než cokoliv jiného. Ale tancovat tanečky okolo klidně můžeme. Za zpěvu písní je cesta ke zkáze alespoň veselejší.

4 0
možnosti
PS

Nerozumím tomu. Hraniční státy dostaly tučné peníze na ostrahu Schengenského prostoru i místo toho " bílý muž  jezdí černé pomalu lovit do  Afriky" a dováží je ve velkém.. EU

Není to nakonec řízená imigrace  Bruselem ?

8 0
možnosti
Foto

Obchod s lidmi a se zbraněmi jsou velice lukrativní činnosti a docela i věřím tomu, že v obojím se angažují i vlivní politici.

4 0
možnosti
ZK

Nulová varianta ve hře nebyla, tak o co jde?

1 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Relativně svobodný člověk.