Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Agent Bureš, to je masakr, naposledy jsem se takhle ježil u Paroubka, jenže ten akorát mluvil. Tenhle Agent je daleko nebezpečnější.

0 0
možnosti
ZK

Z21d31e98n61a 26K95o96č55í

18. 5. 2014 14:08

Jestli je pro někoho výhodnější použít 60 % paušál, než vést účetnictví, jak to dělá většina živnostníků, tak s tím zrušením odpočtu souhlasím i já. ;-)

0 0
možnosti
SN

:-)   Diskutéři ve svých emocích zapomínají, že mezi OSVČ jsou jistě také právníci s hodinovou sazbou někdy až 1000 kč/hod. a to pravděpodobně Babišovi vadí !   !!

0 0
možnosti
Foto

To by byl hodně levný právní. Standartní nižší cena za hodinu právníka je 1500,- Kč bez DPH - a to jsou ještě levní :-P

3 1
možnosti
Foto

O33t35a74k80a61r 55S25e19k76l

16. 5. 2014 18:01

Ministr Babiš národ polarizuje, snad každý má na něj názor , většinou ostře vyhraněný . Jenom já sakra nevím. Soudem uznané konfidenty StB tedy opravdu nemusím, milionář a příjemce obrovských státních dotací jako financministr zdá se býti pitomostí.

Na druhé straně , jeho řeči a plány se zdají rozumné . Uvidíme , jak např. odolá nátlaků ministrů na zvýšení dotací pro jejich rezorty.

Obligátních 100 dní je málo k hodnocení. Vyčkejme.

5 1
možnosti
Foto

Jak říkám ty jejich reformy a lži jsou dobrým důvodem pro rozšiřování černé ekonomiky a to je věc veskrze pozitivní.

3 2
možnosti
Foto

Máte recht. Aspoň mně to donutí si nastudovat konečně zákon o obchodních korporacích.;-)

3 1
možnosti
EP

Bude třeba asi ještě několi set diskutujících, aby byl problém rozřešen. Je to podobné jako i v jiných zájmových činnostech. Odborníků mnoho, ale těch co konají je málo až velmi málo. Až převládnou jen tito odborníci co všechno znají, tak to všichni již budeme mít vodu po nosní dírky.

1 0
možnosti
HM

Babiš ministerstvo neřídí ,řídí ho jeho náměstci ,Babiš nevěděl o co se jedná ,očem to ta Jílková mluví , tazateli z lidu .(živnostník) ..odpověděl úplně vedle,že prý DPH nebude zvyšovat..Babiš je vedle a rezortu vůbec nerozumí ..je to nejhorší ministr financí všech dob..;-O

5 5
možnosti
Foto

R^ jj zato Kalousek je nejlepší ministr financí v celé galaxii ;-)

5 4
možnosti
Foto

Jakkoliv se mi pan Babiš málo líbí, přesto řeknu, že zákony mají platit pro všechny stejně bez výjimky, tedy zákon o daňových paušálech není rovný. Dokonce jeho návrh vnímám tak, že sice může poškodit současné podnikatele („podnikatele“), ale nastavení stejných pravidel pro Babišstán i Frantu Nováka je správné.

2 1
možnosti
Foto

Můžete být konkrétnější? Jak daňové paušály mění rovné podmínky? Ty změnil Kalousek tím, že paušály omezil a měnit je chce i Babiš tím, že to omezení rozšiřuje a navíc zavádí další rozdílné pravidlo. Je třeba mu ale přiznat že jiné zase ruší.

1 0
možnosti
Foto

V případě příjmu 1 200 000 až 2 000 000 Kč podle mě už není drobný podnikatel. Výňatek z důvodové zprávy MF "...u činností spadajících do paušálů ve výši 60 %

absolutní výše odpočtu prostřednictvím paušálu omezuje na 1 200 tis. Kč (tedy maximálním možným odpočtem rovným 60 % z mezního příjmu stanoveného ve výši 2 mil. Kč)." - proč neřeknete všechny aspekty tohoto návrhu?

1 1
možnosti
Foto

Četla jste jej? Řekl bych že ne, nebo ne dost pozorně. Napovím vám znovu. Bod 187.

2 0
možnosti
MH

no tak mu napišme a zeptejme se ho, jdu na to

0 0
možnosti
Foto

Na co se mám zeptat? Jestli lhal? Nebo jestli to je v návrhu? Vy jste článek nečetl? Máte tam odkazy, které to dosvědčují.

1 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Relativně svobodný člověk.